Još 25 novih automobila za gradske oce

Kojim službama će biti dodeljeni novi automobili koje je kupila gradska vlast, odlučiće odbornici na sednici Skupštine grada krajem ovog meseca, izjavio je za Radio 021 gradonačelnik Igor Pavličić.

Kojim službama će biti dodeljeni novi automobili koje je kupila gradska vlast, odlučiće odbornici na sednici Skupštine grada krajem ovog meseca, izjavio je za Radio 021 gradonačelnik Igor Pavličić.

On kaže da će samo komunalnim policajcima, koji se sada obučavaju, biti potrebno preko 20 vozila raznih tipova. Pavličić dodaje da je deo vozila kupljen i za Policijsku upravu, ali će o broju motocikala za njih odlučivati Skupština grada.

Blic prenosi da je ukupno kupljeno 25 vozila za 350.000 evra. Novi vozni park gradskih funkcionera činiće i tri nove škode oktavije, a svaka je plaćena 15.000 evra. Uz tri golfa iste cene, ostala vozila su plaćena oko 10.000 evra.

Uprkos ekonomskoj krizi, grad je i prošle godine iz budžeta potrošio skoro 170.000 evra za šest luksuznih škoda, pravdajući to ekonomskom računicom po kojoj je racionalnije zameniti vozila koja su u proseku stara desetak godina.

  • 13

    23.12.2010 06:49
    Da je samo to
    Da je samo to jedno od bahacenja i bezobrazluka dilo bi divno.Da gradjani znaju sta oni sve rade,kakav raskalasni zivot vode na Andrevlju,u apartmanima na Tvrdjavi,ali oni ce opet pobediti,jer ce se narod prodati za litru ulja,kao i sada sto uziva u primanju kalendara koji su stampani o trosku poreskih obveznika,a i za izbore svih vrsta trose pare iz drzavne kase jer im je neko rekao da im je tata ostavio u nasledje.
  • racunica

    14.05.2010 21:07
    sada 350.000 evra,prosle godine 170.000 evra sve ukupno 520.000 evra, pa i nije tako lose, moglo je i gore, sta mislite da su kupovali mercedese, i to najnovije modele,ipak gradski celnici vode racuna o jeftinijem voznom parku, jer ipak mi gradjani to sve finansiramo i moraju da vode racuna o tudjem novcu,nama poreskim obveznicima
  • DOKONI UM

    13.05.2010 18:26
    Ma bravo !
    Kupite još 125.
    I stavite im i po šešir na krov

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti