Kolica za trojke

Gradonačelnik Igor Pavličić uručio je dečja kolica roditeljima prvih trojki rođenih ove godine, Violeti i Nebojši Jovović.
Gradonačelnik Igor Pavličić uručio je dečja kolica roditeljima prvih trojki rođenih ove godine, Violeti i Nebojši Jovović. Pored toga, mali Luka, Sara i Lana, dobili su i 45.000 dinara od Grada odmah po rođenju.

Budući da Jovovići žive kao podstanari, gradonačelnik je napomenuo da se ovaj problem može rešiti sredstvima iz stambeno-pronatalitetnog fonda. "Pogledaćemo da li tu možemo da pomognemo pošto imamo stambeno-pronatalitetni fond gde grad daje za učešće porodicama sa troje i više dece, pa ćemo videti da li možemo da pomognemo oko rešavanja stambenog pitanja bar za neki naredni period", rekao je Pavličić.

Pravo učešća na konkursu za sredstva iz ovog fonda imaju bračni i vanbračni parovi sa decom, kao i samohrani roditelji bez rešenog stambenog pitanja. Predviđeno je da korisnici s dvoje dece vraćaju 75 odsto iznosa odobrenih sredstava, korisnici s troje dece 25 odsto, dok korisnici s četvoro i više dece nisu u obavezi da vraćaju novac.

  • Milena

    13.05.2010 07:16
    Branislave.....
    Branislave sram Vas bilo....čitajući razne komentare ovde, čovek pomisli da živi najmanje u nekom hororu....ništa ne valja sve je crno i ostalo... ili su to neki dežurni ovde sa viškom slobodnog vremena
  • Бранислав

    12.05.2010 21:02
    А од Игора ........ !
    Ал се претргла господа из Градске власти ! За тројке дечија колица, боље да ништа није однео у име Градске власти него што су се обрукали са овако малим поклоном !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.