Aparat za zračenje na Institutu za onkologiju ponovo van funkcije

Rad aparata za zračenje pacijanata sa malignim tumorom na Institutu za onkologiju Vojvodine u Sremskoj Kamenici biće zaustavljen, zbog učestalih kvarova.

Rad aparata za zračenje pacijanata sa malignim tumorom na Institutu za onkologiju Vojvodine u Sremskoj Kamenici biće zaustavljen, zbog učestalih kvarova.

Kako je rečeno na Institutu, radi sigurnosti pacijenaca, a u dogovoru sa domaćim serviserima i glavnim serviserom proizvođača aparata, švajcarskog "Variana", kompletna provera i dijagnostika njegovog rada biće obavljena 10. i 11. septembra.

Posle toga, biće poznato do kada aparat neće biti u funkciji, prenosi Novosadska TV.

  • Jelena

    09.09.2013 06:35
    iskreno želim...
    Svim odgovornim licima u Institutu, onima koji su zaduženi za aparat, kao i onima koji su onako nehumani i grozni prema pacijentima; svima koji ne mogu da prime pacijenta koji je teško bolestan, koji ne raspišu na vreme tendere za citostatike, ili ne obaveste pacijente o promeni termina pregleda; svima najiskrenije želim po jedan maligni tumor koji će sami sebi da leče isto onako kako leče ostale pacijente. Ne da umru od toga, nego da ih šetaju od šaltera-do šaltera, od sobe-do sobe, od danas-do sutra i tako unedogled kako oni to pacijentima rade.
  • 08.09.2013 20:50
    Vazno
    da ce se graditi akva park!
  • Marko

    08.09.2013 10:14
    Ukinite Institut!
    Ukinite taj nesrećni Institut u Kamenici. Da ne glumimo kako imamo institut za onkološke pacijente, a zapravo onkološki pacijenti mogu da se slikaju sa takvim institutom i sa osobljem koje tamo radi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti