Radi novi virtuelni matičar

Građanima  koji podnose zahtev za izvode iz matičnih knjiga i uverenja o državljanstvu putem Interneta dostupna je nova aplikacija virtuelnog matičara, na sajtu grada, na adresi www.novisad.rs/maticar.
Građanima  koji podnose zahtev za izvode iz matičnih knjiga i uverenja o državljanstvu  putem Interneta dostupna je nova aplikacija virtuelnog matičara, na sajtu grada, na adresi www.novisad.rs/maticar.

Izvodi će se i ubuduće dostavljati poštom na kućnu adresu, ali sada kao vrednosna pošiljka, sa otkupninom koju će građani plaćati prilikom preuzimanja.

U račun su uračunati ptt troškovi, troškovi postupka i iznos administrativne takse.

  • mirjana

    08.02.2011 16:39
    bruka i sramota
    uplatila sam za cerku za drzavljanstvo i krstenicu ijos nisam dsobila nista uplata je bila 6.5.2010. i ne znam kome da se zalim.Da dolazim iz Beograda i da cekam tamo red.

  • ixy

    28.06.2010 09:24
    Smejurija. Lakrdija
    Pa ovo je smesno! Uplatio sam preko starog virtuelnog portala i pratio da li je zahtev gotov i danas odem licno da vidim - i uzmem dokumente. Kad ono....
    Zauzete sluzbenica u "internet" odseku mi kaze da je sve promenjeno, citav sajt. Na pitanje da li imaju stare podatke i prijave, ona rece da to nije sacuvano. Cuvali su dve, tri nedelje a onda je kaze sklonjeno. (ja neverujem) A onda mi jos kaze i da su se cene promenile i da treba da doplatim, i da je najbolje da popunim formulare i stanem u red. (ma je li moguce)
    Pa oni ne rade ni posao za koji mi placamo te takse... IT sluzba, ili ko je vec radio na ovome katastrofa. Zar nisam platio takse po ceni koja je bila kada sam podneo zahtev...platio sam uslugu koju nisam dobio...
    Pitam se zasto ne stave na sajt - knjigu zalbi? Mozda ne bi imao ko da cita?
  • sandra

    24.06.2010 19:54
    hahahahahahahahahah toliko!!!!!!
    Pa jel moguce ovo ,pa sta se bre desava !!!!!!!!!!!Pa bre pre 2 meseca sam uplatila sve i cekam izvode za mene i cerku ..pa nisu normalni!!!I sada povrh svega ,ja treba posle svog cimanja ,da idem tamo kod njih sa uplatnicama..i oce nam neko odgovoriti vise sta da radimoo????Zoves ,niko se nejavlja !!!!!Bruka i sramota!!!pa dacu i ja portiru ,ako je tako ,samo da necekam red..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.