Uskoro rekonstrukcija stepenica u pothodniku

U sledećih nekoliko dana biće započeta rekonstrukcija stepeništa u pothodniku.
U sledećih nekoliko dana biće započeta rekonstrukcija stepeništa u pothodniku.

Radiće se na oba kraka, i prema Bazaru i prema Pošti, kaže direktor Poslovnog prostora, Marko Cvijan. Rok za završetak radova je pet meseci, a vrednost investicije je 12 miliona dinara.

Cvijan kaže da se trenutno gradi škola "Milan Petrović" na Novom naselju. "Prva faza izgradnje škole je u završnici, i nakon toga sledi druga faza. Naš deo posla, sam objekat, biće gotov do septembra", tvrdi Cvijan.

U "Poslovnom prostoru" najavljena je i izgradnja poslovnog kompleksa od 50 hiljada kvadrata na Sentandrejskom putu, prema Rimskim šančevima.

"Namera nam je da u okviru ovog kompleksa stvaramo uslove za mlade da otpočnu svoj biznis. Prve godine zakup će biti besplatan, druge godine počeće da se naplaćuje, treće će zakup biti nešto skuplji, i tako dok ne istekne pet godina. Ukoliko nakon tih pet godina zakupci nemaju neko drugo rešenje, mogu se preseliti u komšiluk gde će biti u komercijalnim uslovima, a na njihovo mesto bi dolazili neki novi početnici", objašnjava Cvijan.

U službenom glasniku ovih dana biće objavljen konkurs za izradu idejnog rešenja za objekat na Podbari u kome će se nalaziti Arhiv grada, veličine pet hiljada kvadrata. Kompleks će biti veličine 20 hiljada kvadrata poslovnog prostora, pa će u njemu moći da budu i drugi, komercijalni sadržaji, navodi Cvijan.

  • nejasnoca

    30.05.2010 22:00
    Ne znam zasto bi se stepenice u podzemnom prolazu rekontruisale,po meni treba odrzavati higijeni podzemnog prolaza.A mozda i treba rekonstrukcija, jer eto sve poskupljuje, te sa time i sam zivot, ljudima trebaju veci prihodi a ako se nabaci neki posao eto svima dopunske zarade,bogat je nas grad, ima novaca u kasi a bome ima i poreskih obveznika....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.