Počeli veliki letnji radovi Toplane

Prvi radovi, koji će prouzrokovati gužve u saobraćaju, ali bi trebalo da doprinesu kvalitetnijem grejanju, počeli su na Bulevaru Slobodana Jovanovića na Novom naselju.

Prvi radovi, koji će prouzrokovati gužve u saobraćaju, ali bi trebalo da doprinesu kvalitetnijem grejanju, počeli su na Bulevaru Slobodana Jovanovića na Novom naselju. Oni  obuhvataju deonicu od raskrsnice sa ulicom Vojvode Stepe do ulice Teodora Jovanovića-Toze, pa je ulica Đorđa Nikšića Johana privremeno "slepa".

Tokom radova povremeno će dolaziti do prekida u isporuci tople vode za zgrade koje se nalaze u ovom delu grada, a na celom Naselju će biti slab pritisak. Zamena cevi bi trebalo da bude završena za dva meseca i kako navode u Toplani, trebalo bi da isključi mogućnost havarija u narednih 20 godina.

Veliki radovi na povezivanju Toplane "Sever" sa TE-TO počinju 10. juna i trajaće skoro tri meseca, a biće raskopavane ulice na Podbari, od Kvantaške pijace pa sve do Temerinske. Takođe, uskoro će se cevi menjati u Radničkoj ulici, od Keja žrtava racije do Sutjeske.

Na Limanu radovi počinju u drugoj polovini jula i obuhvatiće sređivanje mreže i priključaka u bloku Balzakove ulice do ulice 1.300 kaplara, u bloku Šekspirove ulice od Bulevara cara Lazara do Bulevara despota Stefana i u bloku ulica Jiričekova-Fruškogorska.

  • Majstor Toplica

    12.06.2011 00:01
    Čist marketing
    Ovi likovi zaduženi od strane direktora da pišu pozitivne komentare za Toplanu toliko su preterali
    sa učinkom da više ni ime ne umeju da izmisle. Dobronamerno im skrećem pažnju da u narednom periodu ne koriste brojeve - to bi već opasno ličilo na robijašku evidenciju.
    Kako da ne počnu na vreme kada su celu zimu imali uredno izvodjene vežbe iz lažnih havarija. Taman su sve uspešno otklonjene, a ono problem je sabotaža - neko zavrnuo ventil. E sada na teren stupa nova razrada: kako sve te gluposti još jače naplatiti nesretnim gradjanima.
  • a

    31.05.2010 13:34
    Sve pohvale za početak radova na vreme. Nadam se da će se uraditi i drugi delovi grada u kojima je dolazilo do havarija predhodne grejne sezone i da će se nastaviti sa modernizacijom i poboljšanjima u narednom periodu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti