Javni toalet u centru od sredine juna

Javni toalet kod Gradske kuće trebalo bi da bude završen polovinom meseca.

Javni toalet kod Gradske kuće trebalo bi da bude završen polovinom meseca.

Ograda koja je štitila gradilište u Ulici kralja Aleksandra uklonjena je da bi se uredio prostor oko ulaza u javni WC. Podsetimo da je rekonstrukcija javnog toaleta počela u oktobru, a da su rokovi za završetak radova više puta prekoračeni.

Novoizgrađeni javni toalet će biti površine 150 m2, što je za 100m2 više nego ranije. Biće prilagođen osobama sa posebnim potrebama, imaće toalet za decu kao i previjalište za bebe.

Za radove je izdvojeno 12 miliona dinara.

  • stevazzz

    07.06.2010 17:06
    klosari
    ocemo jedan, samo jedan toi toi u porti
  • bns

    07.06.2010 13:35
    Skadar na Bojani
    Ovaj javni WC k'o Skadar na Bojani. Nikako da ga završe.
  • potreba nekada i sada

    07.06.2010 10:29
    Ovaj javni toalet zadovoljavao je potrebe u vreme kada se grad formira, sto znaci da sada treba,kao sto je vec receno, da ima mnogo vise javnih toaleta,i da ne bude pompezno najavljivanje pustanje u rad javnih WC-a, koliko kostaju radovi to samo Bog zna, ima dosta koji su se trebali ugraditi u rekonstrukciju, nisu samo haustori i Porta postali jabni toaleti, nego i parkovi, razna zbunja u malo sirem centru grada, a da ne govorimo o ostalim delovima grada.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti