Otvoreni bazen na Spensu iduće godine

Otvoreni bazen na Spensu, čija izgradnja je počela pre 30 godina, mogao bi da bude gotov sledeće godine.
Otvoreni bazen na Spensu, čija izgradnja je počela pre 30 godina, mogao bi da bude gotov sledeće godine.

Direktor Spensa, Zvonimir Kaprocki, kaže za Radio 021 da je Ministarstvo sporta i omladine obezbedilo 65 miliona dinara za ovaj projekat uz uslov da Grad obezbedi još toliko novca.
"Očekujemo da sledeće nedelje Ministarstvo da nalog za nabavku opreme za bazen, a tender očekujemo da bude raspisan polovinom jula, kada će već biti gotov glavni projekat. Ukoliko sve bude išlo po planu, očekujemo da će radovi započeti najkasnije 1. septembra", objašnjava Kaprocki.

Za kompletnu izgradnju i opremanje bazena potrebno je 3 meseca i dodatnih 50 miliona dinara koje uprava Spensa planira da traži od Grada sledeće godine.

  • Stari Grad

    09.06.2010 22:32
    Jel se to nama bliže izbori kad se potežu otvoreni bazeni? ;)
  • T-Rex

    09.06.2010 18:22
    Secam se...
    Secam se da je prosle godine bio naslov na vestima "Otvoreni bazeni gotovi sledece godine", isti naslov je bio i pretprosle godine, a evo ga i ove. Cini mi se da ce biti i sledece :(
  • milorad

    09.06.2010 15:01
    bazen
    te price slusamo vec ko zna koliko godina u nazad a bazena nigde. bojim sa da i ovaj put slusamo prazne price

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti