Zabavna nedelja u kampusu

U okviru proslave 50. godišnjice postojanja i rada Univerziteta u Novom Sadu ove nedelje će na Studentskom trgu biti organizovan niz različitih programa za studente i one koji se tako osećaju.
U okviru proslave 50. godišnjice postojanja i rada Univerziteta u Novom Sadu ove nedelje će na Studentskom trgu biti organizovan niz različitih programa za studente i one koji se tako osećaju.

Danas u 11 i 30 startovaće ''Frizbijada'', sportsko-rekreativni program u koji će svi zainteresovani moći da se uključe, a sat vremena kasnije organizuje se svirka benda ''Branimir live alive!''. Sreda je rezervisana za dnevnu, prepodnevnu žurku ''Salsa mini parti'', koja počinje 30 minuta pre podneva, sat vremena kasnije organizuje se Fragbi, mešavina sporta koja se inače ne praktikuje na ovim prostorima, koja se takođe igra frizbijem, a zatim od 13 časova slede i studentske Igre bez granica.

U četvrtak će biti muzički dan, od 11 ''ploče vrti'' di džej Dirty, a od 12 sati je na programu svirka sastava ''Neprijatelj No1''. Svi koji vole da se grle obradovaće se u petak, jer se tada, sa početkom u 11 i 30, organizuje još jedno dešavanje ''Free hugs''. Volonteri akcije će deliti besplatne zagrljaje svima koji žele da im padnu na grudi, a u podne će kreativni i umetnički nastrojeni moći da se uključe u program crtanja kredom. Specijalni gost te akcije biće novosadski umetnik Haxel, a za muzički deo dešavanja će se pobrinuti di džej Sale N.

Ovonedeljni program na Studentskom trgu pod pokroviteljstvom Novosadskog univerziteta organizuje Studentski kulturni centar.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.