Tek trećina plovila i splavova ima dozvolu

Od deset  plovila i splavova na Dunavu koje su prekontrolisali saobraćajna inspekcija i kapetanija, samo tri imaju potrebne papire i dozvole.
Od deset  plovila i splavova na Dunavu koje su prekontrolisali saobraćajna inspekcija i kapetanija, samo tri imaju potrebne papire i dozvole.

Prema rečima člana Gradskog veća zaduženog za saobraćaj, Siniše Bubnjevića, u slučaju da vlasnik splava nema dozvolu, inspekcija u određenom roku oduzima taj objekat.

"Nekim vlasnicima je dozvola tek istekla i trebalo je da to ranije srede, ali nadam se da će sve ispoštovati kao i prethodnih godina, jer nisu svi nepošteni. Međutim, ima i dosta onih koji nemaju nikakve papire. Dozvolu za stajanje, odnosno za sidrenje plovnih objekata daje Gradska uprava za saobraćaj", kaže Bubnjević za Radio 021.

Popis rečnih plovila je u toku i trebalo bi da bude završen za desetak dana. Prošle godine je za te potrebe nabavljen čamac za inspekciju.

  • B

    10.06.2010 03:20
    Splavovi
    Sasecite to u korenu, nametnite im poreze i inspekcija neka im je non-stop za vratom, da ne budemo poznati po zlu u regionu, kao Beograd sa svojim splavovima!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti