Malo tvrđi zvuk na Blok rok festu

Festival "Blok rok fest" održaće se u subotu, 19. juna u Železničkom parku.
Festival "Blok rok fest" održaće se u subotu, 19. juna u Železničkom parku. Prisutni će imati priliku da čuju i vide nastup čak 17 novosadskih bendova. Ove godine posetioci će moći da čuju i malo tvrđi zvuk, tako da će Železničkim parkom odjekivati i muzika punk, metal i hard rock izvođača.

Ovaj festival, koji okuplja veliki broj pretežno novosadskih bendova, održava se već 11 godina, u maju, ali je zbog loših vremenskih uslova ove godine događaj pomeren za jun.

Svake godine na Blok rok fest-u se okupi više hiljada ljudi, a na jubilarnom desetom je zabeležena i rekordna poseta od preko 10.000 posetilaca. Do sada, na njemu je nastupilo preko 100 bendova, među kojima i Partibrejkersi, YU grupa, Ritam Nereda, Amajlija, Šinobusi, Li Man, ...

Program počinje u 16 časova, a ulaz je slobodan.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti