Sledeće sedmice otvaranje Skejt parka

Prvi skejt park u Novom Sadu biće otvoren sledeće sedmice.

Prvi skejt park u Novom Sadu biće otvoren sledeće sedmice.

Do sada je završena izgradnja podloge, javne rasvete, ograde i postavljene su klupe, a završava se i montiranje rekvizita i popločavanje prilazne staze. Ukupna vrednost investicije je 25 miliona dinara.

Skejt park će imati 15 rampi, specijalnu podlogu za ekstremne sportove i biće bezbedan za sve posetioce. Teren u Limanskom parku namenjen je skejterima, rolerašima i biciklistima, koji će moći da vežbaju na 1.200 kvadratnih metara. Na ulasku u park biće postavljena info tabla, a montiraće se i video nadzor.

"Oko 19. juna smo planirali otvaranje, na koje će doći više od 300 takmičara iz Hrvatske, BiH, Makedonije, Mađarske... dovodimo i četiri profesionalna skejtbordera iz Francuske, koji će pokazati sve mogućnosti ovakvog objekta", rekao je Miloš Vukotić iz Skejtbord kluba "Megdans".

  • sosa

    11.06.2010 17:50
    Ajd već jedared ga otvorte...dosadili ste i bogu i narodu!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti