Probili cevovod na svoju ruku

Na kraju Dunavske ulice u Sremskoj Kamenici, za sada nepoznate osobe su bagerom i rovokopačem, napravile otvor na zidanom cevovodu prečnika većim od jednog metra.

Na kraju Dunavske ulice u Sremskoj Kamenici, za sada nepoznate osobe su bagerom i rovokopačem, napravile otvor na zidanom cevovodu prečnika većim od jednog metra.

Jovan Šućov iz novosadskog Vodovoda, kaže da je pre četiri godine na istom mestu Dunav probio nasip, te da je sada neko pokušao da predupredi probijanje vode. "Da se osigura jer smata da će Dunav opet obrušiti taj svod, pa bolje onda oni da preduprede, nego da to Dunav uradi preko noći na primer. Pretpostavljam da je to ideja bila, ali to nikom ne daje za pravo da bilo koji objekat tog tipa, a pogotovo ne na ovako osetljivom mestu, dovodi u stanje da ugrozi stanovništvo".

Šućov ističe da u ovom momentu štetu ne trpe građani, već novosadski Vodovod, zbog naručavanja ugleda tog preduzeća od strane pojedinih medija, ali i državnih institucija. "Vidim da ovde mestimično ima barica na putu, tako da mislim da niko od građana nije oštećen. Mislim da je ovde jedina šteta na strani "Vodovoda i kanalizacije", zbog pumpanja i struje koja se troši tom prilikom. Ali naravno da mi to nećemo prekinuti, jer će u tom slučaju ovi ljudi ovde plivati", kaže Šućov.

On ističe da probijeni tunel ne pripada "Vodovodu i kanalizaciji", te da nije poznato u čijoj je nadležnosti, niti iz kog je perioda. Za sada nema naznaka ko je odgovoran za probijanje tunela, o čemu su građani  Vodovod obavestili prošle nedelje. (D.S.)

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti