Radovi preusmeravaju autobuse

Zbog radova Toplane u Ulici Jovana Cvijića došlo je do privremene izmene trase kretanja gradskih autobusa na linijama 11a i 11b.
Zbog radova Toplane u Ulici Jovana Cvijića došlo je do privremene izmene trase kretanja gradskih autobusa na linijama 11a i 11b.

Vozila na liniji 11a skreću levo iz Gundulićeve u Temerinsku ulicu, zatim desno u Kisačku, posle čega nastavljaju da saobraćaju redovnom trasom. Na liniji 11b autobusi iz Kisačke produžavaju pravo, zatim skreću u Temerinsku, a potom u Gundulićevu ulicu. Privremene izmene trase važiće do završetka radova, koji su planirani za 5. jul.

Zbog izlivanja Dunava, Gradsko saobraćajno preduzeće obaveštava putnike da autobusi trenutno ne saobraćaju do Grabova, dok do Sviloša i Luga voze zaobilaznom trasom preko Čota.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.