Prodavci ne napuštaju Kinesku četvrt

Samo jedan zakupac lokala u Kineskoj četvrti napustio  je ovaj prostor.
Samo jedan zakupac lokala u Kineskoj četvrti napustio  je ovaj prostor.

Ostalih 11 to nije učinilo, iako je  rok za njihovo iseljenje istekao još 1. juna, za šta su dobili i rešenje. Kada će morati i da izađu iz lokala zavisi od dogovora  sa vlasnikom privatne firme "Manual" oko nadoknade placa na Somborskom bulevaru. Naime, Zavod za izgradnju grada i Poslovni prostor potvrdili su da dogovor nije postignut, ali je nejasno ko zapravo pregovara sa "Manualom".

U ZIG-u kažu da je dve trećine imovinsko pravnih odnosa, na parcelama gde bi se nastavila gradnja bulevara, rešeno. Nastavak gradnje Somborskog bulevara zavisi od pregovora sa svim vlasnicima zemljišta u tom delu grada, ali i od rebalanska gradskog budžeta koji će se naći na sednici Skupštine grada 25. juna.

  • Rebarbara

    17.06.2010 03:34
    Most Slobode
    Da li je ikome jasno da, ako iko zabode asov 200 m od mosta, automatski most vise nece imati 20, nego 0 godina garancije
  • Liman

    16.06.2010 20:31
    Pitanje za moderatora: Zašto objavljujete pa potom brišete komentare. U predhodnom komentaru koji je obrisan, sam pitao koji su to prodavci u kineskoj četvrti? Koga novinara štitite? Da nije ista osoba koja je pre nekoliko meseci objavila da se automobili marke Folks Wagen zovu Folcvagen? Istrpite kritiku i na vaš račun kada grešite!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti