Prilika za studentsko putovanje

Studentski novosadskog univerziteta pozvani su da se prijave na Konkurs pod nazivom ''Putujemo u Evropu 2010'', u okviru kog će 80 najboljih studenata iz Srbije dobiti priliku da mesec dana putuje Starim kontinentom.
Studentski novosadskog univerziteta pozvani su da se prijave na Konkurs pod nazivom ''Putujemo u Evropu 2010'', u okviru kog će 80 najboljih studenata iz Srbije dobiti priliku da mesec dana putuje Starim kontinentom.

Ovaj konkurs je otvoren do 21. juna.  Pobednici na konkursu dobijaju Inter-rail karte za 22 dana u kontinuitetu, putno osiguranje, viza kartice sa džeparcem i studentske kartice EURO26 i ISIC, za putovanje na destinacije prema sopstvenom izboru. Postoji i nekoliko osnovnih kriterijuma na osnovu kojih će prijave biti ocenjivane.

Uslovi za konkurisanje

Prijave mogu podneti isključivo studenti završne godine fakulteta i apsolventi, starosti do 26 godina. Gleda se socijalni status studenta, uz podnošenje uverenja o prihodima po članu domaćinstva za period od 1. januara do 31. maja tekuće godine, kao i uspeh studenta. Pritom je kriterijum prosečna ocena u toku studiranja 8,5 i više. Prednost je znanje stranih jezika, koje se proverava kod kandidata pozvanih na intervju, a obavezno je i posedovanje novog biometrijskog pasoša, ili potvrda da je pasoš u procesu izrade.

Prijavni formular i dodatne informacije mogu da se preuzmu sa sajta www.putujemouevropu.org.

Prošle godine Evropom je mesec dana putovalo čak 63 studenta sa deset fakulteta Univerziteta u Novom Sadu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti