Kreće obnova SNP-a

Srpsko narodno pozorište će biti zatvoreno za posetioce od 1. jula, kako je i najavljeno, zbog obnove zgrade.
Srpsko narodno pozorište će biti zatvoreno za posetioce od 1. jula, kako je i najavljeno, zbog obnove zgrade.

Kako za Radio 021 kaže v.d. direktor pozorišta, Aleksandar Milosavljević, iz pokrajine postoje uverenja da će svi rokovi biti ispoštovani. Prema njegovim rečima, radovi će biti organizovani tako da probe baleta počnu već od avgusta.

"Raspored radova zavisi od nas, jer mi znamo šta treba da bude privedeno nameni do 1. septembra", rekao je Milosavljević. Kako kaže, SNP u jubilarnu sezonu ulazi sa velikim ambicijama, zbog čega je bitno da radovi i njihov završetak budu u skladu s planiranim probama.

U okviru najavljenih radova u pozorištu, biće obnovljeni krov, elektroinstalacije, sedišta, vodovodni i kanalizacioni sistem. Takođe, velika i mala sala biće opremljene novom scenskom tehnikom. (Asja Francisti)

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti