Proslava 25 godina nautičkog kluba "Liman"

Nautičko rekreativni ekološki klub "Liman" proslaviće 25-godišnjicu postojanja u svojim prostorijama na Sunčanom keju.    

Nautičko rekreativni ekološki klub "Liman" proslaviće 25-godišnjicu postojanja u svojim prostorijama na Sunčanom keju.

Predsednik kluba, Jovan Kačar, kaže za Radio 021 da glavni njihovi ciljevi jesu razvoj nautike i ekološkog, odgovornog odnosa prema Dunavu."Prljanje Dunava je nešto što se dešava svakodnevno, mi tu preduzimamo vrlo ozbiljne mere, svaki član kluba je dužan da vodi računa o tome. Mislim da ima mnogo prostora da se tu stvari poprave", rekao je on.

Jedna od glavnih aktivnosti nautičkog kluba jeste i organizovanje regata na Dunavu. "Pravimo i mini regate pa izlazimo na ade, na Tisu, ko ima vremena, prostora i želje, i vrlo lepo se družimo", kaže Kačar.

Članovi kluba tri puta godišnje organizuju velike akcije čišćenja priobalja Dunava i same reke. Poslednja takva akcija bila je čišćenje nanosa nakon dolaska reke. "Tu bude svega - plastičnih flaša, PET ambalaže, mada se dešavalo da naiđemo i na stilski nameštaj i frižidere", kazao je Kačar.

Proslava godišnjice Nautičko rekreativnog ekološkog kluba "Liman", 3. jula, počeće u 19.30h u prostorijama kluba na Sunčanom keju. Za muziku na proslavi će se pobrinuti Aleksandar Dujin kvintet i grupa Apsolutno romantično, a biće organizovan i vatromet.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti