Od sutra normalizacija saobraćaja u centru

Bulevar Mihajla Pupina i Ulica Žarka Zrenjanina biće od sutra otvorene za saobraćaj, kažu za Radio 021 u javnom komunalnom preduzeću "Put".
Bulevar Mihajla Pupina i Ulica Žarka Zrenjanina biće od sutra otvorene za saobraćaj, kažu za Radio 021 u javnom komunalnom preduzeću "Put". Oni su od Zavoda za izgradnju grada dobili nalog da zbog ustanovljenih propusta ponove radove na raskrsnici ove dve saobraćajnice. Kako za 021 kaže Vesna Katić iz Zavoda za izgradnju grada, u pitanju je manji deo raskrsnice, a ovi radovi nisu iziskivali dodatna sredstva ili mnogo vremena.

"Dat je nalog da se to popravi, s obzirom na to da se nakon rekonstrukcije raskrsnice u jednom njenom delu, ispred Skupštine opštine, i dalje zadržavala voda", kazala je ona.

Stanko Bosnić iz "Puta" kaže za Radio 021 da u ovom preduzeću za sada nemaju informaciju o tome koja greška je dovela do toga da se deo radova ponovi. Prema njegovim rečima, kada se utvrdi odgovornost, postupaće se u skladu sa propisima.

"Važe ugovor sa investitorom, važi Zakon o obligacionim odnosima, a ukoliko se utvrdi odgovornost, bilo naša, bilo ičija, postupaće se u skladu sa njima", rekao je on.

Kako Bosnić tvrdi, prvobitni rok za završetak asfaltiranja ovih ulica probijen je zbog dodatnih radova i nepovoljnih vremenskih prilika.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti