Trka skutera na Štrandu

Na novosadskoj plaži Štrand 17. i 18. jula održaće se prva međunarodna trka skutera na vodi pod nazivom ''Novi Sad Super Cup'', u organizaciji džet-ski kluba ''Motojet''.
Na novosadskoj plaži Štrand 17. i 18. jula održaće se prva međunarodna trka skutera na vodi pod nazivom ''Novi Sad Super Cup'', u organizaciji džet-ski kluba ''Motojet''.

Pokrovitelji takmičenja su Grad Novi Sad i Turistička organizacija Novog Sada. To će biti prva motonautička trka u Novom Sadu i Vojvodini. Očekuje se start oko 30 vrhunskih vozača iz cele Evrope, a po prvi put u našoj zemlji takmičiće se i aktuelni svetski prvak u toj kategoriji, Kevin Reiterer iz Austrije. Takmičenje će se održati u tri discipline: ski, runnaboat i freestyle. Discipline ski i runnaboat voziće se u tri klase.

U toku dva takmičarska dana organizovaće se i akcija "Vozi bezbedno", namenjena svim sadašnjim i budućim vozačima vodenih skutera. Za sve posetioce Štranda sa plaćenom ulaznicom posmatranje trka će biti besplatno.

  • ... tetki lek...

    14.07.2011 18:13
    Jovana, evo punim pušku i stižem!
  • jovana todorovic

    11.07.2010 20:21
    psi lutalice na Slanoj bari
    Molim,ljude dobre volje da pokupe pse lutalice sa Temerinskog puta i okolnih ulica,jer sinteri nisu hteli da dodju 10.07.10.U vecernjim satima i mi bi slobodno prosetali ulicama kao i oni,ali kako???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti