Turnir u tenisu glavom

Na košarkaškom terenu kupališta Štrand od danas do srede, 7. jula, održaće se "Adidas Prvenstvo Štranda" u tenisu glavom na betonu.
Na košarkaškom terenu kupališta Štrand od danas do srede, 7. jula, održaće se "Adidas Prvenstvo Štranda" u tenisu glavom na betonu.

Šampionat se organizuje u seniorskoj kategoriji i okupiće deset ekipa koje će biti raspoređene u dve grupe. Kvalifikacioni mečevi održavaju se danas i sutra od 16 časova, dok su borbe za plasman na programu u sredu, 7. jula.

Ovo je prvi turnir u tenisu glavom na čvrstoj podlozi koji se organizuje na sportskim terenima Štranda, a njime se nastavlja popularizacija ovog, izvorno novosadskog sporta. Turnir na Štrandu je uvertira za glavno dešavanje ove godine, memorijalni turnir "Vladimir Francišković", koji će se održati krajem jula.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti