Zabrana saobraćaja za vreme Exita

Saobraćaj u podgrađu Petrovaradinske tvrđave biće zabranjen od 5 posle podne do 5 ujutro svakog dana tokom trajanja Exita.

Saobraćaj u podgrađu Petrovaradinske tvrđave biće zabranjen od pet posle podne do pet ujutro svakog dana tokom trajanja Exita.

Saobraćaj će biti zabranjen u Beogradskoj, Štrosmajerovoj, Prote Mihaldžića, Lisinskog, Vladimira Nazora i Preradovićevoj do ulice Čajkovskog. Biće zatvorene i desne kolovozne trake u ulici Dunavske divizije i ta ulica će biti jednosmerna u smeru od Kameničkog puta do Jože Vlahovića.

U nekim delovima Preradovićeve i Dunavske divizije brzina će biti ograničena na 30 kilometara na sat. Sve izmene važe od 8. do 12. jula.

  • Miroslav

    05.07.2010 11:10
    Zabrana saobraćaja za vreme Egzita
    Moglo bi se dodati i gde nije zabranje saobraćaj i kako proći. Ne znamo mi baš sve ulice. Poželjna je i mapa sa strelicama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti