Bogat program na Štrandu tokom Egzita

Tokom trajanja Egzit festivala, posetioci Štranda moći će da uživaju u bogatom programu.
Tokom trajanja Egzit festivala, posetioci Štranda moći će da uživaju u bogatom programu.

Uoči početka festivala, 6. i 7. jula od 20.30 časova, na centralnom platou će biti organizovano praćenje obe polufinalne utakmice Svetskog prvenstva u fudbalu. U četvrtak, od 18.30 časova na Centralnom platou održaće se veliki karneval, u petak, od 15.30 časova nastupiće  sastav "So sabi", u subotu od 18.30 časova "Gramophonedzie", i u nedelju će u 18.30 časova održati koncert "Prljavi inspektor Blaža i kljunovi". Za kraj, posetioci Štranda će moći da pogledaju finalnu utakmicu Svetskog prvenstva.

Na platou ispred Mosta Slobode , svakog dana od 9. do 12. jula , od 8 časova ujutru do 20 časova uveče nastupiće poznati disk džokeji iz Novog Sada, Beograda, Subotice, Sremske Mitrovice, Sombora i Mađarske.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti