Trula stabla opasna po život

Zbog velike količine padavina u ovoj godini, brojna stabla starijeg drveća u gradu su trula, zbog čega građani ne bi trebalo da se zadržavaju pod njihovim krošnjama, upozoravaju iz "Gradskog zelenila".

Zbog velike količine padavina u ovoj godini, brojna stabla starijeg drveća u gradu su trula, zbog čega građani ne bi trebalo da se zadržavaju pod njihovim krošnjama, upozoravaju iz "Gradskog zelenila".

Portparol "Zelenila", Ivan Nožinić, kaže za Radio 021 da su tome znatno doprinele i podzemne vode.

"U Dunavskom parku, za vreme nevremena, odlomila se velika grana topole i pala je na mesto gde je nedavno održan Sinema siti. Da se to dogodilo za vreme festivala sigurno bi bilo povređenih", kaže Nožinić.

On dodaje da su njihove ekipe svakodnevno na terenu.

  • UNS

    08.07.2010 07:53
    Grancica ...
    u prosli petak se iz cista mira odlomila grancica, od oko 10 m sa topole u sred kampusa Univerziteta ..... Sva sreca da niko nije poginuo. To se desilo oko 8.30
  • Amater

    08.07.2010 07:07
    A gde su im pasosi?
    Građani ne bi trebalo da se zadržavaju pod krošnjama starih stabala, upozoravaju iz "Gradskog zelenila".
    Da li to znaci da ce gospoda iz Gradskog zelenila na njih postaviti licne podatke gde ce biti i zivotni vek pa da obican svet to moze da zna, ili ce i dalje biti samo ovako mudrih izjava!??
  • 08.07.2010 03:03
    tacno je
    ali to svi znaju, to i nije vest, nego stvarna vest bi bila kada bi se istrazila seca stabala na Fruskoj Gori, strasno kako su je osakatili, a nova stabla se ne sade.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti