Egzit uživo za fanove festivala

Posetioci i fanovi festivala Egzit moći će na svojim mobilnim telefonima, na kompjuteru ili na festivalskim video bimovima u svakom trenutku da dobiju izveštaj o svemu što se dešava na festivalu.
Posetioci i fanovi festivala Egzit moći će na svojim mobilnim telefonima, na kompjuteru ili na festivalskim video bimovima u svakom trenutku da dobiju izveštaj o svemu što se dešava na festivalu: od toga šta izvođači misle o Egzitu, Novom Sadu i publici, preko video snimaka visokog kvaliteta, najsvežijih fotografija, do živih snimaka festivalskih dešavanja.

Preko Egzitovog profila "ExitLive", na socijalnoj mreži Tviter, posetioci će moći da izraze svoje utiske, mišljenje, a najinteresantniji će se pojaviti na video bimovima širom festivala.

Posetioci koji u svom telefonu instaliraju neku od mobilnih aplikacija Egzit festivala mogu da  tvituju direktno na Twitter.com/ExitLive. U "Gornjem gradu", delu tvrđave koji obuhvata Fusion Stage, Reggae Stage, Agoru i VIP terasu biće dostupan i wireless internet.
Zvaničan festivalski profil Twitter.com/ExitFestival biće namenjen mišljenjima izvođača i publike i pun korisnih informacija, od vremenske prognoze, preko informacija o parking mestima, do podsetnika za početak koncerata koje publika želi da poseti.

Za sve koji zbog posla i drugih obaveza ne budu na Petrovaradinskoj tvrđavi na zvaničnom sajtu festivala Exitfest.org moći će da prate pojedine koncerte direktno. Svakodnevno će biti dostupni i video snimci visokog kvaliteta najboljih delova koncerata od prethodne večeri. Kompletni snimci pojedinih koncerata sa Egzita 2010 biće postavljeni nakon festivala na sajtu Exitmusic.TV.

Na sajtu Exitfest.org, a uz pomoć Flickr.com/exitfestival moći će svakodnevno da se prate i najbolje fotografije sa festivala kao i iz Exit villidža. Exit festival poziva sve posetioce da sami prave snimke i fotografije, kače ih na Youtube.com i na Flickr.com/group/exitfestival2010, i na taj način budu deo Exit online predstavljanja.

Putem Facebook.com stranice festivala pomoću aplikacija za spajanje socijalnih medija, posetioci će moći svakodnevno da prate i komentarišu informacije, fotografije i video snimke.
  • branko Djokic

    11.07.2010 22:21
    prvi put
    kad mi kom zakocio ja gledam sta sad mamu mu .... i setim se ukucam exit i gle cuda ! PRORADI
  • branko Djokic

    11.07.2010 22:15
    i ove godine mi niko nije obezbedio kartu za egzit
    sram da vas bude

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti