Nova oprema za policiju

Na Trgu slobode danas u 11 časova organizovana je primopredaja opreme koju je gradska vlast kupila za novosadsku policiju.
Na Trgu slobode danas u 11 časova organizovana je primopredaja opreme koju je gradska vlast kupila za novosadsku policiju.

Gradonačelnik Igor Pavličić kaže da je za opremanje novosadske kriminalističke i komunalne policije Grad ove godine izdvojio 8 miliona dinara.

"Ove godine vrednost donacije je nešto manja u odnosu na prošlu godinu, što je razumljivo s obzirom na ekonomsku krizu. U pitanju su dve škode, šest skutera, jakne i baterijske lampe za kriminalističku policiju", navodi Pavličić.

  • dusan

    17.07.2010 08:17
    ocete kupit motore kuli za policiju???
  • Duh sa sekirom

    11.07.2010 13:38
    živo me interesuje
    Ko vozi i kome su pripala vozila sa natpisom KOMUNALNA POLICIJA kad još nije ni osnovana ni konkursi nisu bili, ni gde su im prostorije.... Voleo bi da neko o tome nešto ovde napiše.
  • Zlatko

    10.07.2010 23:15
    Ma policija nista ne radi u ovom gradu gde je HAOS!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti