Crvena jabuka, Garavi sokak i Frajle za Novu godinu

"Crvena jabuka", "Garavi sokak" i "Frajle" nastupiće za doček Nove godine na Trgu slobode, saznaje 021. Prema nezvaničnim informacijama, moguće je da će na trgu nastupiti još jedan izvođač.
Bendovi "Crvena jabuka", "Garavi sokak" i "Frajle" nastupiće na Trgu slobode u Novom Sadu za doček Nove godine, saznaje 021.rs.

U Gradskoj kući još nisu potvrdili ovu vest, ali prema nezvaničnim informacijama, moguće je da će na trgu nastupiti još jedan izvođač.

Garavi sokak je za 021 potvrdio da će  pevati na trgu u novogodišnjoj noći, a za Frajle se već zna da nastupaju oko 22.30h. Takođe, Crvena jabuka je potvrdila nastup.

Kako 021.rs saznaje, odluka vrha grada je da se za Novu godinu utroši što manje novca, pa će tako neki od sponzora među kojima su velike pivare, platiti honorare pevača, dok će grad pokriti osnovne troškove obezbeđenja, bine i slično.

Planirano je da se upotrebi što manji deo od 19,3 miliona dinara koliko je određeno za organizaciju Nove godine, a koja je u sklopu čitavog programa "Od Božića do Božića". Podsetimo, u Gradskoj kući 021 protekle nedelje nije dobio konkretnu informaciju o dočeku Nove godine.

  • 13.12.2014 07:21
    Hoće li dati i nama u publici da pijemo ko životinje?
  • nikola

    12.12.2014 22:05
    ULTRA BUDALASTINA
    Jujuju ala ste naivni.
  • Niko

    12.12.2014 19:25
    Frajle
    Niko kao...frajle :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti