Pešačenje Fruškom gorom u nedelju

Planinarsko društvo "Naftaš" u nedelju 17. januara organizuje jednodnevnu planinarsku akciju "Nemarkiranim stazama Fruške gore", sa rutom Novi Ledinci-Restoran Vidikovac-Gornja provalija-Brestovi-Gumno-Čukale-Perina pećina-Zvečan-Jegerova bašta-Popovica-Paragovo.

Polazak je u 8.45 časova, redovnom autobuskom linijom broj 76 za Stare Ledince, izlazak iz autobusa je na drugoj stanici posle skretanja za Ledince sa glavnog puta. Karta se kupuje do Novih Ledinaca.

Autobus kreće sa stajališta kod železničke stanice u Novom Sadu i staje na svim stajalištima na Bulevaru oslobođenja.  Povratak je autobusom sa Popovice u 14.45 ili iz Paragova u 15.05. Preporučuju se dobre planinarske cipele, štapovi i dugačke pantalone.

Potrebno je poneti dovoljno vode, hranu i prigodnu odeću. Svako učestvuje na sopstvenu odgovornost, u skladu sa pravilnikom Planinarskog saveza Srbije.

Vodiće je  Mihajlo Lončar, od koga se mogu dobiti i bliže informacije o akciji putem telefona  063/813-27-83.

Autor: 021.rs

  • Milica

    13.01.2016 11:46
    Najlepše planinarenje na Fruškoj gori je kada deda Miša vodi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".