Kreativna radionica za decu ''Nedeljni ručak uz zeleni stručak''

Kreativna radionica za decu ''Nedeljni ručak uz zeleni stručak'' održaće se u subotu, 23. januara u Galeriji Matice srpske od 11 do 12.30 časova.
Mališani će razgovarati o obroku kojem se često posvećuje najviše pažnje – ručku.
 
Saznaće koliko se međusobno razlikuju naše navike i šta za svakoga od nas predstavlja ručak. Razgovaraće se o važnosti ručka kao trenutka kada je porodica na okupu, kao i o razlici između nedeljnog ručka i ručka drugim danima. Posmatrajući sliku Katarine Ivanović "Starica se moli pred obed" pričaće se o razlikama između ručka nekad i sad, o običajima i zahvalnosti koju ljudi osećaju za svoj obrok. Naučiće šta je to bonton i kakva pravila ponašanja važe prilikom obeda. U kreativnom delu mališani će osmisliti i napraviti sopstvenu trpezu u tehnici kolaža.
 
Radionice se održavaju svake subote od 11 do 12.30 sati, a namenjene su deci uzrasta od 5 do 11 godina. U kreiranje i realizaciju radionica uključen je stručni tim: kustosi-edukatori, saradnici iz oblasti pedagogije i studenti pedagogije sa Odseka za pedagogiju Filozofskog fakulteta u Novom Sadu.
 
Autor: 021.rs

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič