"Pernati susedi - Ptice iz našeg dvorišta" sutra u Muzeju Vojvodine

Muzejska igraonica "Pernati susedi - Ptice iz našeg dvorišta" namenjena deci uzrasta od 5 do 10 godina, održaće se u nedelju, 24. januara, u 11 sati.

Deca će naučiti da prepoznaju najčešće ptice koje borave svuda oko nas, u gradu, u dvorištima i parkovima. Naučiće i kako im je sada, kada je veoma hladno, sa malo ili ni malo hrane i kada treba da budemo dobri susedi pa da im pomognemo.

Kroz svet ptica i kako pticama pomoći, kako napraviti hranilicu za njih i čime ih tokom zime hraniti - kroz praktičan rad, uz filmove, ilustracije i mnoštvo primera - vodiće ih Darko Radmanović, arheozoolog i Ivan Kukurov.

Autor: 021

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič