Izložba radova Uglješe Colića u ponedeljak u KCNS

Izložba slika, crteža, grafika i instalacija Uglješe Colića pod nazivom "Talj nije nepobediv", biće otvorena u ponedeljak, 14. marta u Malom likovnom salonu Kulturnog centra Novog Sada.

Izložba je organizovana u okviru manifestacije "Antićevi dani", a otvoriće je Dragan Radenović.

O umetniku:

Srednju školu za dizajn i primenjenu umetnost "Bogdan Šuput" završio je u Novom Sadu. Akademiju lepih umetnosti u Beogradu završio je u klasi profesora mr Saše Filipovića, odsek slikarstvo. Završio je master studije slikarstva na istoj akademiji. Trenutno je doktorant na Akademiji klasičnog slikarstva u Sremskoj Kamenici u klasi mr Dragana Martinovića. Do sada je imao 26 samostalnih i preko trideset grupnih izložbi. Učestvovao je na tridesetak likovnih kolonija u zemlji i inostranstvu. Član je UNUNS-a. Živi i sanja u Novom Sadu.

Otvaranje izložbe je u 18 časova.

Autor: 021

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič