Ženske priče uživo u BIG-u

U subotu, 19. marta, u tržnom centru "BIG" posetioci će imati priliku da se druže sa Majom Volk, Goricom Nešović i Jelenom Bačić Alimpić.
One će na tribini, koja počinje u 17 sati, govoriti o sledećim temama: zdrava ishrana, ljubav i majčinstvo, mentalna higijena i uspešna i sama. Tribinu organizuje "BIG" u saradnji sa Color Press Grupom. 
 
Maja Volk je dramaturg, scenarista, fado mužičar, dvostruki doktor nauka i vajar. Nakon dugogodišnje borbe sa teškom bolešću – rakom prešla je na veganski način ishrane. Već sedam godina se hrani isključivo presnom hranom i kao savet za ljude koji se bore sa kancerom ističe da nema neizlečivih bolesti, već samo neizlečivih pacijenata.
 
Gorica Nešović je poznata novinarka, spisateljica i voditeljka. Tokom višedecenijske karijere stekla je simpatije slušalaca zanimljivim temama iz naše svakodnevice kojim se bavila u svojim emisijama. Njene knjige u kojima se bavi najtoplijim i najdubljim emocijama osvojile su simpatije publike.
 
Jelena Bačić Alimpić je pre tri godine odlučila da kameru i novinarstvo zameni pisanjem knjiga. Ubrzo je postala najtiražniji pisac Srbije.
 
Autor: 021
  • D

    19.03.2016 09:59
    @Oana

    Prvo naucite razliku izmedju vegana i vegetarijanaca... Maja je izuzetna prvenstveno zbog svog zivotnog iskustva koje rado deli sa svima. Hrana je samo deo toga...
  • Oana

    18.03.2016 14:09
    Strucnjaci?
    Kako je to Maja Volk strucnjak za zdravu ishranu? Iz licnog iskustva? Pa hajte onda da zovemo sve ljude koji su se izlecili od kancera pa da vidimo da li su svi ali apsolutno svi presli na vegetarijansku ishranu? Ovo je cista glupost.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".