Promocija knjige Nebojše Popova "Kako smo dospeli dovde"

Promocija knjige Nebojše Popova "Kako smo dospeli dovde - Sećanje 1939-2015" održaće se u utorak, 22. marta, u "Fabrici".
Na promociji govore:
 
- Nebojša Popov
- Nebojša Milenković
- Teofil Pančić
- Branka Prpa
- Zlatko Paković
 
Početak je u 19 sati. SKCNS "Fabrika" nalazi se na Bulevaru Despota Stefana 5.
 
Autor: 021
Foto: Medija centar Beograd

Teme

skc
  • mlada vojvođanka

    22.03.2016 07:40
    ...e baš tako i Genetičar i Paraplegičar...a najtužnije mi je i što se troši i to malo para što se izdvaja za neko idavaštvo - mada za garije uvek ima - da nam OBJASNE ovo/ono kao da pametni ne znaju, promućurne baš briga(denuće se već negde) a tupavoj većini ne vredi jer je na pink infuziji!
    I dok beogradski krug dvojke pametuje samo i isključivo zarad svog opstanka preko belih listića, nije čudo što promućurni zarađuju na rozlikastim talasima....A ja im evo javno prodajem ideju da napišu ozbiljnu studiju ZAŠTO SRBI NEĆE U PREDUZETNIKE!? sve sa osvrtom kako su uopšte živi posle ovih zajebancija s ratom koji smo izgubili A NISMO vodili, pljčkaške tranzicije kada je 90% stanovništva ostalo bez posla, kada su nam ludare i sigurne kuće jedina mesta gde se može mirno disati, kada nam decu uče priučeni popovi a leče nas razni magovi, kada su nam rusi i arapi rod rođeni pa nas mrcvare gde god stignu... i da ne nabrajam dalje - nek se i oni malo sete!




  • Paraplegičar

    20.03.2016 21:28
    Više me zanima kako da odem odavde!
  • Genet'car

    20.03.2016 14:50
    Nismo nigde dospeli, tema je glupa jer to bi znacilo da se nesto promenilo u ovom mulju i da se pomerilo barem. Pogledaj narod pa ce ti biti jasno zasto je sve ovako kako je i zasto je nemoguce da ovde ikada bude bolje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič