Ciklus predavanja o Milošu Crnjanskom u Kulturnom centru

Prvo predavanje u okviru ciklusa "Polemike Miloša Crnjanskog“ održaće se u utorak, 22. marta u 19 časova.

Na programu je "Polemika sa SKZ. Crnjanski i građanska inteligencija“, a autor je profesor doktor Milo Lompar sa Filološkog fakulteta u Beogradu.

Sledeće predavanje nosi naziv "Polemika sa Nolitom. Crnjanski i levičarska inteligencija" i biće održano 29. marta u 19 časova. Poslednje predavanje u okviru ciklusa "Polemika sa Krležom kao sinteza polemike sa građanskom i levičarskom inteligencijom" na programu je 5. aprila u 19 časova.

Sva tri predavanja biće održana u klubu "Tribini mladih".

Autor: 021.rs

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".