Predavanje "Kuda plovi moj brod?" u petak u "Press & training centre promo"

Predavanje "Kuda plovi moj brod? - moja životna misija" održaće se u petak, 20. maja u "Press & training centre promo" u Katoličkoj porti 4/III sprat.

U pitanju je besplatno Dijadno veče povodom početka Škole koučinga.

Na predavanju će zainteresovani imati priliku da čuju: Kako doći do jasne slike o sopstvenoj Stvarnosti, na osnovu koje možete da vučete prave poteze u cilju izgradnje sopstvenog života i posla, umesto da samo reagujete na ono što vam se događa? Kako potpunije ostvariti i realizovati sebe i ono što u sebi nosimo. Kako razvijati lični i profesionalni identitet i kako raditi sa životnim i poslovnim ciljevima.

Takođe, moći će da postave pitanja vezana za ove i sve druge srodne teme, kao što su: ljudski resursi, lajf koučing i kliring, komunikacija, odnosi sa drugima...

Predavač će biti Desimir D. Ivanović, trener za ljudske resurse i učitelj kliringa.

O predavaču:

Rukovodilac Škole koučinga i kliringa u Beogradu i Novom Sadu, radio je kao trener, predavač, psihoterapeut i supervizor u više evropskih zemalja, SAD, Kanadi i Australiji. Održao je preko 700 stručnih radionica i seminara i više od 10.000 sati individualnih sesija raznovrsne problematike sa ljudima raznih rasa, nacija, kultura, klasa. Trenirao je u trogodišnjim obukama 14 generacija klirera, preko 200 učesnika u osam zemalja (Srbija, Francuska, Nemačka, Švajcarska, Velika Britanija, Makedonija, Italija i Austrija). Autor je knjiga "Aikido put celovitog razvoja" (1996), "Da li sam ja normalan?" (2007) i "Od usamljenosti do odnosa" (2011). Osnivač je i direktor agencije "Dijada".

Za prijave i dodatne informacije, zainteresovani mogu pozvati: 021/444.023 i 069/4444.023 ili poslati e-mail na: ptc@promogroup.rs

Predavanje će početi u 19 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".