Festival "Poezika" od 3. do 5. juna u KCNS

Četvrto izdanje festivala "Poezika" održaće se od 3. do 5. juna u Kulturnom centru Novog Sada, u organizaciji Kulturnog centra Novog Sada, Grada Novog Sada, i Kreativnog centra Vigvam.

Na festivalu će nastupiti već afirmisani muzičari, zvezde u usponu, kao i mladi talenti.

Tokom prethodnih godina, publika je imala priliku da vidi neke od najznačajnijih autora u regionu ‒ Damira Imamovića, Krisa Ekmana, Goribor, Stray Dogg, Ninu Romić, Svemir, Milana Glavaškog i Rebel Star, Saru Renar, Jovanovića, Katarinu Juvančič i Dejana Lapanju, Draganu Zarevsku i mnoge druge.

Festival "Poezika" nastavlja sa otkrivanjem talentovanih autora i kantautora u regionu. U toku je glasanje, a na konkurs festivala prijavilo se preko pedeset autora iz regiona.

Dva pobednika – jedan po izboru stručnog žirija u sastavu Dušan Strajnić (Stray Dogg) – muzičar, Miloš Zubac – muzičar i književnik, Janja Lončar – kompozitor, Miloš Drobnjaković – muzički producent, a drugi po izboru publike koja glasa na strani Magazina Poezika www.magazin.poezika.com – otvoriće programske večeri festivala i predstaviti svoje stvaralaštvo publici u Novom Sadu.

Ulaz na festival je besplatan.

Više o festivalu možete saznati na zvaničnoj strani festivala www.poezika.com .

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".