"48 sati salaša" od 1. jula kod Temerina

Manifestacija "48 sati salaša" održaće se od 1. do 3. jula na salašu "Mali kojot", kod Jegričke reke.
Tri dana će posetioci, besplatno i bez kotizacije, moći da borave u kamperskom prostoru salaša između Temerina i Siriga. Ideja manifestacije je oživljavanje vojvođanskog ambijenta i aktivnosti na otvorenom.
 
Prvog dana kampa, posetioce očekuju slobodne aktivnosti, zajednička večera (salašarski gulaš), kao i muzički program uz logorsku vatru.
 
Drugog dana radiće se na uređenju kampa, a biće organizovan i kurs streličarstva, turnir u odbojci na travi, turnir u šahu. zajednički obroci i muzički program.
 
Trećeg dana posetioci će imati zajednički obrok, akciju uređenja kampa i zatvaranje manifestacije.
 
Manifestaciju je podržala opština Temerin, kao i brojne organizacije. Više o kampu, kao i kompletnu satnicu, čitajte OVDE.     
  • Info

    27.06.2016 14:27
    @Golub
    Golube, imas info u tekstu!
    Kliknes na poslednju rec na kraju teksta (tamo gde pise "OVDE") i vidis sve sto te zanima...
  • Golub

    27.06.2016 13:57
    Kamping za dušu
    Ovo je sjajno. Kome da se javimo i prijavimo za dolazak, kako da dodjemo i kada?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".