Tribina "Humanitarni odgovor na izbegličku krizu" danas u Radio kafeu

Tribina "Humanitarni odgovor na izbegličku krizu" Novosadskog humanitarnog centra (NSHC) održaće se danas, 26. avgusta, u Radio kafeu, Miletićeva 45.

Evropa se suočava sa izbegličkom krizom koja nije zapamćena od vremena II svetskog rata i stoga je važno da se građanima u zemljama "Balkanske rute" pruži prilika da bolje upoznaju izbeglice i njihove probleme. Posetioci će na tribini moći da čuju iskustva humanitarnih radnika i kulturnih medijatora.

Izložba fotografija NSHC-a prikazaće kako su članovi te organizacije pružali pomoć izbeglicama tokom jeseni, zime i proleća 2015/2016.

Učesnici tribine:

- Dario Šler, terenski saradnik, NSHC
- Dragana Simić, terenska saradnica, NSHC
- Slavica Ranisavljev, terenska saradnica, NSHC
- Yaser Khneiseh, prevodilac i kulturni medijator, NSHC

Moderator je Valentina Sekereš, NSHC.

Tribina počinje u 19 sati. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič