Đorđe Čavić i tamburaški orkestar D7 28. avgusta

Đorđe Čavić i tamburaški orksestar D7 održaće solistički koncert u nedelju 28. avgusta, na gradskom trgu u Titelu,

"Posebno sam srećan sto nastupam u svom rodnom mestu, a za publiku smo pripremili veoma atraktivan muzički program sa tamburaškim klasicima i internacionalnim hitovima. Radujem se i pozivam sve ljubitelje kvalitetne muzike da provedu lepo veče sa nama", kaže Đordje Čavić uz obećanje da će izvesti svoje hitove "Lepa Novosađanka" i "Bećarski ponedeljak". 

Koncert počinje u 20 časova. 

  • Jovan

    01.09.2016 09:48
    Slava u Titelu
    Bilo je odlično!
    Vrhunski orkestar čiji članovi Dubravko Isakov-Cicko, Danilo Ninkovic, Dragan i Dejan Radović standardno nastupaju sa Zvonkom Bogdanom.
    Babin sin Đorđe ima specifičan stil koji prija laloškom uhu i temperamentu.
    Fićok kajsije, krigla ladnog piva ili olba vina, gusta pileća supa, vruć rinflajš, pa makovnjača ili lenja pita s višnjama=Vojvođanska jednačina BREZ nepoznatih :)
    Bravo momci!
  • Zivan

    27.08.2016 10:50
    Djordje zasluzzuje da ima solisticcki koncert i u Novom sadu, a ne samo nastupe u okviru manifestacija sa vecim brojem interprettora...
  • Aca faca

    27.08.2016 08:44
    Odlican izbor
    Sve pohvale za organizatore koji su najzad napravili pravi potez. Jedan od najsarmantnijih vokala na ovim prostorima koji je pravo osvezenje na sceni. Slusao sam ga i na trgu u Novom Sadu,jednom recju sjajan.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič