Radionice "Safari duha" Nade Bučević u Beogradu i Novom Sadu

Radionice "Safari duha" za decu i roditelje poznate hrvatske motivacione govornice i "lajf kouča" Nade Bučević, održaće se u Beogradu (1. oktobra) i Novom Sadu (2. oktobra).

Radionice "Safari duha" za decu i roditelje bazirane su na bestseler knjizi "Safari duha o mudrosti odgoja". U okviru ove knjige Nada Bučević je razvila program kojim su obuhvaćene metode kojima se razvija kod dece svest o sebi, životu i potencijalu koji svi nosimo u sebi.

Najvažniji segment koji se neguje na radionicama je da dete savlada veštinu pozitivnog razmišljanja. Ono će ga u životu uvek podizati u trenucima kad naiđe na prepreke i kad oseti depresiju. Usvoji li dete optimističan stav prema životu, biće uspešnije u školi, zadovoljnije sobom, psihički stabilnije i telesno zdravije.

Primarni cilj radionice je razvoj "emocionalne inteligencije" koja je potpuno zapostavljena u razvojno-obrazovnom sastavu, a primarna je po pitanju kvalitetnog i ispunjenog života. Radionice "Safari duha" stoga nadoknađuju sve ono što ostali sistemi propuštaju u edukaciji roditelja i dece.

Teme radionica su: zahvalnost, samopouzdanje, izražavanje osećanja, oslobađanje strahova, samosvest, empatija, poverenje, sreća, mašta, koncentracija, prisutnost. Svaka tema prolazi se programom posebno prilagođenom deci, kroz igru i inspirativne priče i primere. Radionica se odvija u interakciji roditelja i dece.

Nada Bučević biće i voditeljka radionice. Pored toga što je koautorka radionica "Safari duha" ona je i autorka dva bestselera "Dnevna doza NADAhnuća" i "Safari duha priče za buđenje mudrosti". Radionice vodi od 2011. godine s velikim rezultatima koji i potvrđuju važnost i vrednost ovakve vrste edukacije roditelja.

Sve informacije možete dobiti na telefon 063/ 361-300.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič