Audicija za dečji hor u subotu u AKUD "Sonja Marinković"

Akademsko kulturno-umetničko društvo "Sonja Marinković" organizovaće u subotu, 24. septembra, audiciju za dečji hor u prostorijama Društva u Vladimira Perića Valtera broj 3.

Na audiciji će se vršiti provera muzičkih sposobnosti, odnosno sluha, muzičke memorije i osećaja za ritam, zbog čega je poželjno pripremiti jednu pesmu po slobodnom izboru, najbolje dečju ili narodnu. Namenjen je za decu od devet do 15 godina, koja vole da pevaju i da se druže. Repertoar hora činiće pesme raznih muzičkih žanrova, od dečje i narodne, pa do filmske muzike. 

Hor će voditi Dunja Huzjan, koja je diplomirala na Odseku za muzičku pedagogiju na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, a radila je u nekoliko novosadskih i internacionalnih horova.

Audicija će početi u 12 časova.

Prijave za audiciju su moguće na brojeve telefona: 021/ 458-022 ili 064/ 105-40-50. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič