The Moon And The Nightspirit i Groteska u Kvoteru

Bend The Moon And The Nightspirit nastupiće 23. aprila, 2017. godine u Kvoteru.
Bend je aktivan od 2003. godine, iza sebe ima pet objevljenih albuma i trenutno priprema najnovije izdanje koje će se u prodaji pojaviti u prvoj polovini 2017. godine.
 
The Moon And The Nightspirit deo su vrlo jake i popularne neo folk, ambijental scene i jedan su od glavnih brendova Nemačke izdavačke kuće Prophecy Records. Do sada su odsvirali veliki broj turneja širom sveta i delili binu sa velikanima scene kao što su:  Blackmore’s Night, Corvus Corax, Arcana, Faun i mnogim drugim. Zahvaljujući svom vrlo originalnom i unikatnom zvuku često nastupaju i na metal festivalima.  
 
Specijalni gosti i domaćini koncerta biće bend Groteska. 
 
Svoj zvuk temelje na starom dark goth metalu u koji su vremenom utisnuli vrlo originalne autorske pečate, pa danas suvereno kreiraju svoj lični stil koji zaista nije lako odrediti. Za ovu priliku Groteska će izvesti jedan od svojih akustičnih setova kroz koje odlaze još dalje u istraživanje muzičkih dimenzija i stvaralačkih sloboda.
 
U planu je nastup ješ jednog benda koji će upotpuniti ovo veče. Više informacija u narednom periodu.
 
Ulaznice su u prodaji od 1. decembra. Akcija je do 30. januara i cena je 500 dinara, u pretprodaji 700 dinara, dok će na dan koncerta koštati 1.000 dinara. Više o događaju OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič