Ana Ćurčin i Nađa u četvrtak u CK13

Ana Ćurčin i Nađa nastupiće u četvrtak, 22. decembra, u Omladinskom centru CK13.
Ana Ćurčin je kantautorka rođena u Bagdadu, odrasla u Moskvi, koja živi i radi u Beogradu. Njena muzika je nežna i moćna, tiha i melodična, bučna i ritmična, leluja kroz indie-rock i folk i koketira sa ambijentom i bluzom. Ana aktivno svira od decembra 2012. godine, nastupa solo ili sa bendom, a njenu muziku publika je mogla da čuje u Srbiji, regionu i širom Evrope. 
 
U januaru 2016. godine Ana Ćurčin objavila je svoj prvi studijski album pod nazivom "Sketches of Belonging", a prva dva singla, za koja su snimljeni i video spotovi, su pesme "Remain Calm" i "Unknown". Veliku pažnju javnosti Ana Ćurčin izazvala je saradnjom sa tradicionalnim Ansamblom Kolo i pesmom "Lastavice, lasto" koja je objavljena krajem leta prošle godine. U oktobru 2016. godine je zajedno sa bendom Stray Dogg održala koncert u Sava centru.
 
Mlada novosadska muzičarka Nađa objavila je debitantski demo EP "Venus in Gemini" koji može da se preuzme sa bandcampa. Posle tri godine samostalnog sviranja, pevanja i eksperimentisanja mlada novosadska muzičarka Nađa Vračarić spremna je da podeli svoje prve studijske snimke sa širom publikom. Debitantski demo EP "Venus in Gemini" od 14. novembra dostupan je na bandcampu za besplatno preuzimanje.
 
Tokom poslednjih godinu dana Nađa je bila specijalna gošća na brojnim turnejama i koncertima muzičarima sličnog senzibiliteta, od Dojo i Ti, preko Nine Romić, Ane Ćurčin, Žen, Ane Avramov, Lovely Quinces... a nastupila je i na Exitu 2016 – Future Shock bina, na Ambushu i festivalu Devet i mnogi drugim mestima gde su njeni nastupi bili zapamćeni.
 
Tokom 2017. godine Nađa planira da objavi i prvi dugosvirajući album, a sledećih nekoliko meseci posvetiće promociji EP- a "Venus in Gemini".
 
Program će početi u 20:45h, a cena karte je 350 dinara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič