Novogodišnje čarolije na Fruškoj gori

Planinarsko društvo "Naftaš" danas, 24. decembra, organizuje jednodnevnu planinarsku akciju "Novogodišnje čarolije na Fruškoj gori nemarkiranim stazama", sa rutom Beočin selo-Kozje brdo-Čerevićki potok-Katanske livade-crna markacija-Šakotinački vodopad-Ravni breg-Beočin selo.
Posebno je interesantan Šakotinački vodopad koji se delimično zaledio.
 
Polazak je u 8.20 časova, redovnom autobuskom linijom broj 78 za Beočin selo. Autobus kreće sa međugradske autobuske stanice i staje kod Lutrije,Fut. pijace i Mosta slobode. Povratak je autobusom iz Beočin sela u 15h.
 
Obavezne su dobre planinarske cipele, štapovi i dugačke pantalone. 
 
Potrebno je poneti dovoljno vode, hranu i prigodnu odeću. Svako učestvuje na sopstvenu odgovornost, u skladu sa pravilnikom Planinarskog saveza Srbije.
  • Milica

    24.12.2016 06:41
    Fruska gora prekrivena snegom, krosnje drveca u belom inju, vodopad zaledjen, prava carolija za uzivanje. A na kraju setnje topao caj ili kuvano vino ...
  • Zivan

    24.12.2016 05:13
    Naftaši su neumorni, i ove nedelje put FRuške Gore...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič