Humanitarno "Veče sa Drakulom" na Ribarcu

Humanitarno "Veče sa Drakulom" studenata Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo PMF-a održaće se u utorak, 7. februara, u restoranu Ribarac na Ribarskom ostrvu.
Posetioci će imati priliku da saznaju nešto više o geografiji i istoriji Rumunije, ali i tradicionalnom prijateljstvu ove države sa Srbijom. Uz svečanu večeru moći će da iz ugla grofa Drakule dožive povezanost rumunskih mitova sa istorijom.
 
Prikupljena sredstva namenjena su za Udruženje roditelja prevremeno rođene dece "Optimistik" iz Novog Sada. Tokom večeri će se takođe skupljati pokloni, igračke, slatkiše, odeća za decu iz svratišta.
 
Cena ulaznice je 1.000 dinara, a događaj počinje u 19.30 časova. Više o samoj humanitarnoj večeri možete pročitati OVDE.
  • turista

    27.01.2017 17:59
    @Nervirac

    Apsolutno se slazem . Prosle godine sam prvi put bio u Bukurestu i ostao u soku koliko se ova zemlja preporodila . Bukurest je Njujork za Beograd.
  • Nervirac

    27.01.2017 17:27
    Imaju odlcno pivo i cokoladu. Suhomesnati proizvodi jeftiniji i puno, puno ukusniji. Ne znam rumunski pa nabavljam po slici na etiketi. Ni jednom se nisam presao. Njihovom teritorijom su takodje svakakvi prosli jos od Rima i to cuvaju. Za razliku od nasih nebeskih koji rusie, ne spominju, brisu i pisu novu istoriju. Od rumuna mozemo svasta nauciti. Treba zabraniti eskurzije po nasoj zemlji. PatriJotska mladez mora da vidi da postoji jos nesto.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".