Filmska revija od ponedeljka u KCNS povodom FEST-a

Tradicionalna filmska revija povodom FEST-a 2017, održaće se od ponedeljka, 27. februara do nedelje, 12. marta u Kulturnom centru Novog Sada.

Projekcije aktuelnih ostvarenja svetske kinematografije povodom FEST-a se godinama tradicionalno realizuju u Kulturnom centra Novog Sada u saradnji sa zainteresovanim filmskim distributerima i producentima.

Zbog informativnog i kulturološkog značaja, ova revija je decenijama jedan od najznačajnijih filmofilskih događaja u kulturnom životu grada.

Selekcija filmova se uglavnom orijentiše na prikazivanje umetnički najvrednijih i aktuelnih filmova koji se prikazuju na FEST-u, ali ima i sopstveni dodatak. Ove godine, u fokusu su novi filmovi značajnih reditelja koji su obeležili i utemeljili sedmu umetnost.

Repertoar filmova u KCNS možete pogledati OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič