"Ostati ili otići" u sredu 15. marta

Američki kutak Novi Sad u saradnji sa Biznisnova - centrom za proaktivno poslovanje organizovaće Ignite veče, veče brzih, inspirativnih prezentacija na temu "Ostati ili otići", u 19 časova na brodu Cepelin.
Publika će imati prilike da na kreativan i dinamičan način čuje iskustva desetak ljudi koji su živeli ili još uvek žive u inostranstvu, kao i stranaca koji su se trajno ili trenutno nastanili u Srbiji.
 
Šta ih je zadržalo u Novom Sadu i Srbiji ili nateralo da odu, čućete od Bojana Kovača, Huseina Frazihamedanjija, Sandre Kozomora Subotin, Radmile Krajnović i mnogih drugih.
 
Učešće je besplatno uz obaveznu prijavu putem linka.
 
Ignite je globalni pokret držanja brzih i kratkih prezentacija sa ciljem da inspirišu i predstave nove ideje publici u neformalnom okruženju.
  • Gari

    15.03.2017 08:02
    Gardru
    Otišao bih odavno da imam gde.
  • Miroslav

    15.03.2017 07:54
    Ja sam otišao i uopšte se ne kajem.
  • Marko

    14.03.2017 16:12
    Ja se prijavio, vidimo se :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič