Humanitarni koncert za pomoć NURDOR-u u zgradi NIS-a

Humanitarni koncert Ansambla narodnih igara i pesama AKUD "Sonja Marinković" održaće se danas, 25. marta, u Velikoj sali NIS-ove zgrade na Bulevaru oslobođenja.
Prihod od prodatih ulaznica namenjen je Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka NURDOR.
 
Karte se danas mogu kupiti u holu Poslovnog centra NIS-a neposredno pred koncert od 18 do 19 časova. Preporučena donacija je 500 dinara, ali cena karte nije fiksna.
 
Koncert će početi u 19 časova.
  • muzicar koji pomaze

    26.03.2017 15:56
    gde ste
    novosadjani, gde ste sinoc na HUMANITARNOM KONCERTU, kada treba pomoci deci oboleloj od raka? U sali NIS-a nije bilo svega 50-ak gledalaca. Pokazite se na delu a ne samo iza tastature kompjutera kada treba dizati prasinu da se ne placaju izvodjaci za Novu godinu na Trgu slobode i ostalim trgovima po gradovima Srbije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič