Prijave za novi kurs ​pripremne nastave za TOEFL test

Američki kutak organizuje novi kurs ​pripremne nastave za TOEFL test.
Kurs će početi 31. marta​ i održavaće se svakog petka​ od 18.30​ do 20 časova. Kurs će voditi profesorka engleskog jezika Sofija Simić.
 
Kurs je besplatan, ali je prijava neophodna kako bi se izvršila selekcija i odabralo 15​ polaznika/ca kojima će biti omogućeno da pohađaju ovaj kurs. Prijave za kurs traju do 29. marta. Ukoliko bude mnogo prijavljenih, kontaktiraće samo one kandidate koji budu odabrani, u četvrtak 30. marta.
 
Na prvom, uvodnom času zainteresovani će moći da se upoznaju sa formom testa, dok će se kroz preostala četiri časa obrađivati četiri dela TOEFL testa.
 
Na ovaj kurs mogu da se prijave zainteresovani kandidati i kandidatkinje koji ispunjavaju sledeće uslove: da su članovi Američkog kutka (članstvo je besplatno), da su se prijavili za polaganje TOEFL ispita, da su popunili online prijavu OVDE i da se obavezuju da će biti redovni na svakom času.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič