Seminar o položaju žena sutra na Filozofskom fakultetu

Jednodnevni seminar "Društveni položaj žena kroz istoriju" u organizaciji Centra za istraživanje dunavskog regiona u saradnji sa Filozofskim fakultetom, održaće se u petak, 31. marta na ovom fakultetu.
Projekat "Društveni položaj žena kroz istoriju" ima za cilj edukaciju studentske populacije o istorijski uslovljenim faktorima koji utiču na savremeni društveni položaj žene i probleme rodne ravnopravnosti u tradicionalnim shvatanjima bračnih odnosa i društvenoj ulozi žene, posebno u tranzicionim društvima.
 
Projekat se realizuje uz podršku Pokrajniskog sekretarijata za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova Vlade AP Vojvodine i Zavoda za ravnopravnost polova APV.
 
Seminar počinje u 10 časova.
  • Joe

    30.03.2017 14:06
    Centar za...
    Da. Ljude treba svađati na naučnoj bazi. Da nije tuđeg novca, kad bi mi saznali po kojim se sve osnovama možemo posvađati?
    Što takva predavanja ne držite po Francuskoj i Nemačkoj?
    Znate, to su zemlje gde istrebljuju i proteruju ljude po nacijama i veroisposvestima, a ne po polu. Pitajte naše Rome šta su im radili, i to bez raznih Centara za...
  • ana

    30.03.2017 14:03
    Kako u 10h? Da li je ikada moguce ista organozovati tako da dodju i ljudi i ZENE koji su zaposleni?! Toliko o ravnopravnosti u opste.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič